Авто из Кореї, навіщо, чому і в яку ціну?

Авто из Кореї, навіщо, чому і в яку ціну?

Чому Корея? Запитаєте ви.

Короткий екскурс:

 

По перше, автомобілі корейського автопрому відомі своєю надійністю а комплектуючі  зносостійкістю. Тому при пробігу від 300 тис. км є багато автомобілів в хорому стані, адже ресурс запчастин значно більший.

 

По друге, низька ціна! В Кореї можна придбати вживане авто класу Hyundai Sonata або Kia K5 всього за декілька тисяч $. Вся справа в інший філософії життя. У корейських водіїв інший підхід до безпеки і комфорту. Якщо для українського водія безпека – це, в першу чергу, обов'язок, то корейський водій сам хоче їздити безпечно! А часто ще й з максимальним комфортом! Тому середньостатистичний корейський водій постарається оснастити машину якісними деталями, використовувати відповідне паливо, і, при першій же можливості, замінити на більш нову модель.

 

В третіх, ГБО. У Кореї можна купити авто вже з встановленим на заводі ГБО. Яке дозволить вам економити на паливі довгі роки і при цьому буде максимально надійно та безпечно встановлено. Крім того, власники авто з заводським газовим обладнанням відмічають особливий комфорт на дорозі. Автівка краще реагує на маневри водія та натиски на педаль газу, що значно відчувається після переходу з встановленного газового обладнання в приміських майстернях.

 

Четверта причина – офіційна перевірка пробігу автомобіля. В Кореї діють системи величезних штрафів за скручування пробігу авто. На відміну від України, це звичайна практива вже роки. Крім цього, є офіційні сайти на яких можна перевірити реальний пробіг в 90% випадках.

 

Та звісно всюди є недоліки, куди ж без них. Наприклад, небезпека покупки на корейскьких аукціонах в тому що незважаючи на офіційні данні які є в широкому доступі, часто можна попасти на некомпетентних диллерів. Адже саме у диллерів самі вмгідні пропозиції по продажам автівок.

За роки продаж, деякі продавці навчились вміло маскувати ознаки авто з під таксі. Іноді повністю замінюють одометри в надії на необережних покупців з інших країн. Педантична передпродажна підготовка (хімчистка, перепокраска) корейських диллерів може вміло приховати значні (а навіть якщо й безліч незначних) недоліки!

Тому дійсно вигідною, покупка буде тільки у знавців своєї справи. Наш експерт на місці може оцінити стан автомобіля. Крім того, маючи великий досвід, наші менеджери дуже скрупульозно переглядають кожне ваше замовлення по авто перед тим як запропонувати його вам!

Ми працюєм – ви насолоджуєтесь відпочинком 😊

Ще немає облікового запису?

Ви легко можете створити свій обліковий запис. Для цього знадобитися ввести свій email та пароль.

Вже є обліковий запис?

Натисніть на кнопку "ВХІД" щоб відкрити форму входу.